<span>RESPARK</span>

RESPARK

My journey. My Samsonite.

Respark

Ontworpen voor extra veiligheid en duurzaamheid met praktische inpakmogelijkheden. Respark bagage zorgt gegarandeerd voor een zorgeloze reiservaring in stijl en met comfort. Deze eigentijdse collectie biedt je een all-in assortiment aan handbagage, grotere koffers, tassen en handige reistassen. Omdat alle Respark items gemaakt zijn met gerecycleerde materialen, die deel uitmaken van ons Recyclex™ Material Technology Initiative, sluit de collectie perfect aan bij 'Our Responsible Journey' duurzaamheidsstrategie.

GEMAAKT MET GERECYCLEERDE MATERIALEN

GROOT INPAKVOLUME

EERSTEKLAS VEILIGHEID

WAAROM RESPARK DUURZAMER IS
WAAROM RESPARK DUURZAMER IS

In vergelijking met andere zachte bagagecollecties van Samsonite is Respark de eerste collectie waarvan zowel de binnenkant als de buitenkant voornamelijk gemaakt zijn met gerecyclede materialen, die deel uitmaken van ons Recyclex™ Material Technology Initiative. Met uitzondering van de coating en de versterkende stof aan de achterkant die gemaakt zijn van nieuwe materialen, is 97% van de binnenvoering van jouw Respark gemaakt van gerecycleerde petflessen. Het grootste deel van de stof aan de buitenkant is zelfs gemaakt met 100% gerecycleerde petflessen. Geïnteresseerd in meer duurzame initiatieven van Samsonite?
Lees hier 'Our Responsible Journey' strategie.

HOE RESPARK LANGDURIG GEBRUIK GARANDEERT
HOE RESPARK LANGDURIG GEBRUIK GARANDEERT

Voortbouwend op ons erfgoed van innovatie, kwaliteit en stevigheid, hebben alle Respark producten de strengste kwaliteitstesten doorstaan. Van de hoge wielkasten en de bodemplaat tot de hoekversterking en PU rugbescherming, alles heeft bijgedragen om ervoor te zorgen dat het gebouwd is om lang mee te gaan. Reken er op dat je kan blijven reizen dankzij de 5 jaar commerciële garantie op de items op wielen en het wereldwijde reparatienetwerk van Samsonite.

RESPARK KOFFERS 
VERWACHT…
RESPARK KOFFERS
VERWACHT…
 • Flexibel inpakken
  Gemakkelijk toegankelijke vakken & uitbreidbaarheid op verschillende modellen
 • Veilig reizen
  TSA-kabelslot geïntegreerd op elke koffer
 • Soepel rollende wielen
  Schokabsorberende dubbele suspensiewielen op de Spinners.
 • Personalisatie voor een unieke touch
  Optioneel: Label in leder om te personaliseren met jouw initialen