FIND THE PERFECT BUSINESS BAG - All laptop bags

DE PERFECTE
LAPTOPTAS

VOOR HAAR VOOR HEM UNISEX

Add initials for free on your laptop bag

PERSONALISEER
GRATIS JOUW
LAPTOPTAS

VOOR HAAR VOOR HEM

FIND THE PERFECT UNDERSEATER

VIND DE PERFECTE
UNDERSEATER

SHOP NU

Gratis verzending Gratis terugzending Veilige betaling
Personalisatie Wereldwijde Garantie Verkooppunten
Laptop backpacks

Laptoptassen voor hem

Handige indeling voor al jouw spullen

Laptop backpacks

Laptoptassen voor hem

Handige indeling voor al jouw spullen

Gebruik je jouw laptop vaak onderweg, kies dan voor een businesstas met speciaal laptopcompartiment.

Of je nu iets formeels voor op kantoor wil of een relaxte versie voor op school of op vakantie... bij Samsonite vind je alles, zelfs een laptoprugzak op wielen. De extra praktische snufjes zoals beschermende voering, antislipriemen, comfortabele handvaten en praktische indeling krijg je er sowieso bij.

ONTDEK DEZE COLLECTIES

business-bags-for-her-2019

Laptoptassen voor haar

Verfijnde, elegante designs

Ladies Laptop bags for her

Laptoptassen voor haar

Verfijnde, elegante designs

Tijdloos, chic & urban: de laptoptas waarnaar elke zakenvrouw op zoek is. De verfijnde, elegante designs bieden een tabletvak en/of laptopcompartiment voor verschillende laptopformaten. Dit complete assortiment handige laptoptassen is perfect voor vrouwen die stijl niet willen opgeven in de zakenwereld.

BEKIJK ALLE HANDTASSEN MET LAPTOPCOMPARTIMENT

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Ons nieuw urban lifestyle merk

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Ons nieuw urban lifestyle merk

Ons leven verandert, mensen veranderen. Daarom heeft Samsonite een gloednieuwe reeks tassen en rugzakken ontwikkeld die perfect passen bij onze nieuwe moderne levensstijl: Samsonite RED. Een fitness-sessie voor de ochtendvergadering, een yogales tijdens de lunchpauze of een after-workfeestje met vrienden ... We zijn voortdurend onderweg, terwijl de grenzen tussen werk en privéleven vervagen. Jouw ideale reisgezel? De Samsonite RED stevige, stijlvolle en praktische urban tassen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen en kleuren, zowel voor hem als voor haar.

Ontdek hier alle modellen en stap binnen in de wondere wereld van RED.

ONTDEK

btb-2019_cases-sleeves

Tablet covers & Laptophoezen

Passen op bijna elk toestel

btb-2019_cases-sleeves

Tablet covers & Laptophoezen

Passen op bijna elk toestel

Snel van de ene vergaderzaal naar de andere of gewoon vaak onderweg? Betrouwbare bescherming voor al je toestellen is cruciaal! Wij bieden stevige tablet- en laptophoezen die uw toestellen optimaal beschermen. Ontdek onze uitgebreide collectie nu..;ongeacht waar het businessleven u naartoe leidt!

SHOP NU

Onze tips
Business Leisure: Bleisure

Bleisure

Een nieuwe reisstijl voor professionals

Jouw zakenreis verlengen om je bestemming rustig verder te verkennen, waarom niet? Genieten van de natuur en de lokale cultuur ontdekken, jij wil het allemaal zien! Jij bent Born To Go en wil het beste uit jouw reiservaring halen, zelfs als je ergens bent voor zaken.

De grens tussen 'business' (zaken) en 'leisure' (vakantie) vervaagt. ‘Bleisure’ is dé nieuwe reisstijl voor professionals. Samsonite speelt in op deze trend met een innoverende reeks tassen. Dankzij de verschillende compartimenten in onze bleisure-tassen kan je jouw business items eenvoudig apart houden van jouw vakantiespullen. Bovendien zijn de tassen uiterst toegankelijk, voorzien van vakjes voor al jouw elektronische toestellen en ultralicht om je snel te kunnen verplaatsen.

ONTDEK NU ONZE BLEISURE-TASSEN