• De Samsonite schooltassen voor jongens zijn stoer en comfortabel tegelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

   De Samsonite schooltassen voor jongens zijn stoer en comfortabel tegelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

  • Meisjes vertrekken met plezier naar school met een Samsonite schooltas op hun rug. Kies voor een kleurrijke lifestyle uitvoering of een leuke Disney print.

   Meisjes vertrekken met plezier naar school met een Samsonite schooltas op hun rug. Kies voor een kleurrijke lifestyle uitvoering of een leuke Disney print.

  • Onze Samsonite schooltassen bevatten geen PVC, maar hebben wel magische prints en speelse designs om jouw kind het beste comfort te bieden op school.

   Onze Samsonite schooltassen bevatten geen PVC, maar hebben wel magische prints en speelse designs om jouw kind het beste comfort te bieden op school.

Gevonden producten 32

Schooltassen voor kinderen

De Disney, Marvel, Star Wars en Happy Sammies schooltassen zijn de perfecte manier om iedereen enthousiast te maken voor het nieuwe schooljaar. Geef iedere jonge fan de leerkriebels met ons gamma schooltassen en pennendoosjes, kinderrugzakken, boekentassen en pennenzakken. Iedereen zal vol enthousiasme het klaslokaal willen binnenstormen, klaar voor het nieuwe schooljaar, en trots hun favoriete figuren tonen op hun schooltas, boekentas of schooltrolley. Alle producten zijn uiteraard perfect aangepast aan de schouders en rug van kinderen.