ECODIVER

  • De ultieme casual collectie, gemaakt voor avontuur
  • Waterafstotende en gecoate stoffen
  • Gemaakt met gerecycleerde materialen
  • Combineert functionaliteit en veiligheid in een stijlvol design

Ecodiver

Ecodiver bepaalt de nieuwe standaard in het casual assortiment. Deze collectie combineert functionaliteit met een stijlvol design en is ontworpen met oog voor veiligheid en comfort. Gemaakt met gerecycleerde materialen, die deel uitmaken van ons Recyclex™ Material Technology Initiative, past Ecodiver perfect in onze duurzaamheidstrategie. Het maakt van deze collectie de perfecte keuze om de wereld te verkennen. En jij? Wat is jouw volgende avontuur? Ecodiver, het avontuur wacht.

  easyJet
Deze tas kan gratis mee aan boord bij easyJet.
Check steeds op voorhand de website van de luchtvaartmaatschappij voor de meest recente info.
Ecodiver Underseater reistas met wielen 45cm 45 x 36 x 20 cm | 2 kg
  Ryanair
Deze tas kan gratis mee aan boord bij Ryanair.
Check steeds op voorhand de website van de luchtvaartmaatschappij voor de meest recente info.
Ecodiver Laptoprugzak XS 14" 40 x 25 x 20 cm | 0.8 kg
HOE ECODIVER 
WATERBESTENDIGER IS GEMAAKT
HOE ECODIVER
WATERBESTENDIGER IS GEMAAKT

Onze Ecodiver collectie staat bekend om zijn waterbestendige stof aan de buitenkant in combinatie met een waterafstotende stof rond de rits. Dankzij de coating laag is de stof waterbestendiger (tot 1500mm waterkolom) en slijtvaster.

WAAROM ECODIVER DUURZAMER IS
WAAROM ECODIVER DUURZAMER IS

De stof aan de buiten- en binnenkant van Ecodiver zijn gemaakt met minstens 95% gerecycleerde petflessen, wat deel uitmaakt van ons Recyclex™ Material Technology Initiative. Er zijn 4 tot 47 gerecycleerde flessen (0,5l) gebruikt om jouw Ecodiver te vervaardigen. Daarnaast is de zwarte boordstof gemaakt met 95% gerecycleerd nylon van industrieel afval. De voering is ‘solution dyed’, wat betekent dat het verfproces van de stof werd overgeslagen, waardoor er minder water en verf wordt gebruikt. De coating en de versterkende stof aan de achterkant zijn gemaakt van nieuwe materialen. Meer te weten komen over duurzamere initiatieven van Samsonite? Lees hier ‘Our Responsible Journey’ strategie.