Tassen

Tassen

Heb je een stijlvolle & praktische tas nodig voor jouw dagelijkse woon-werkverkeer of wanneer je geniet van jouw vrije tijd?
Ontdek onze brede waaier aan laptop- en tablettassen, handtassen en sporttassen voor hem en voor haar. Kies jouw favoriete stijl, wij zorgen voor de topkwaliteit waar Samsonite bekend om staat. Of je nu op zoek bent naar een lederen tas, een tas met laptopcompartiment of een aktetas, wij hebben zeker het perfecte model voor jou, verkrijgbaar in de nieuwste trendkleuren.

LEDEREN SAMSONITE BUSINESS TASSEN
LEDEREN SAMSONITE BUSINESS TASSEN

Lederen tassen en aktetassen stralen klasse en verfijning uit. Een premium materiaal als leder is van nature duurzaam en wordt vaak nog beter met de jaren. Lederen tassen ogen altijd stijlvol, getuigen van goede smaak en passen in elk bedrijf. Deze premium lederen tassen voor mannen en vrouwen kunnen rekenen op Samsonites rijke geschiedenis, waarden en knowhow, waardoor ze terecht zeer begeerd zijn.

ONTDEK ONZE LEDER COLLECTIES
ELEGANT & FUNCTIONEEL
ELEGANT & FUNCTIONEEL

Samsonites handtassen staan synoniem voor design en functionaliteit: unieke kleuren, vormen en modellen, geschikt voor elke gelegenheid. Het multipocket-concept zorgt ervoor dat je jouw spullen optimaal kan organiseren, ideaal voor elke dag of voor op reis. Deze trendy en praktische handtassen zijn een must have!

ONTDEK ALLE HANDTASSEN