Rugzakken

Rugzakken

Kies de perfecte rugzak, of je nu op vakantie gaat, door de stad pendelt of je klaarmaakt voor het nieuwe schooljaar. Ontdek onze rugzakken in een groot aantal modellen en ontwerpen, allemaal uitgerust met praktische functies en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bescherm je spullen in onze extra veilige rugzakken. Alles wat je nodig hebt voor een lange werkdag past in deze laptoprugzak met slimme functies.

Shop the look
BLEISURE
BLEISURE
DE NIEUWSTE REISHYPE

Heel wat mensen verlengen hun zakenreis om hun bestemming rustig verder te verkennen. Op die manier vervaagt de grens tussen 'business' (zaken) en 'leisure' (vakantie). In plaats van zich na die laatste vergadering op vrijdagnamiddag naar de luchthaven te haasten, snuift de bleisure-vakantieganger liever de plaatselijke cultuur op tijdens het weekend.

Samsonite speelt in op deze trend met de perfecte koffer voor dit nieuwe soort reizen en bezorgt de bleisure-reiziger een stressvrije reiservaring. Onze innovatieve reisoplossingen zijn voorzien van een speciaal vak waarin je snel en gemakkelijk aan je zakelijke benodigdheden kunt bij de veiligheidscontrole. Je kleding en vakantiespullen berg je op in een apart gedeelte.

ONTDEK ONS 'MADE TO BLEISURE' ASSORTIMENT
Tassen met smart functies
Tassen met smart functies

Smart tassen verdienen smart functies. Samsonite voorziet hoogtechnologische componenten op een selectie van de best verkochte tassen en koffers. Met de meegeleverde verwijderbare powerbank heb je nooit een lege batterij en ben je steeds bereikbaar. De praktische, geïntegreerde USB-poort helpt ook om jouw apparaten eenvoudig aan te sluiten.

Sommige koffers zijn uitgerust met een bluetooth tracker, zodat je de locatie van jouw koffer kan raadplegen op je smartphone.

ONTDEK ONZE SMART TASSEN & KOFFERS