Add a personal touch to your Lite-Cube-DLX

Eenvoudig, Elegant, Stijlvol

Ontdek onze portefeuilles

Voor haar Voor hem

Gratis verzending Gratis terugzending Veilige betaling
Personalisatie Wereldwijde Garantie Verkooppunten
Ontdek alle Samsonite looks
wallets-for-men

Portefeuilles voor mannen

Altijd een geweldig geschenkidee

wallets-for-men

Portefeuilles voor mannen

Altijd een geweldig geschenkidee

Een lederen Samsonite portefeuille is een geweldig geschenk voor elke gelegenheid. Een portefeuille is een zeer persoonlijk accessoire, maar het is belangrijk dat ze altijd functioneel, duurzaam en mooi is. De juiste portefeuille kiezen kan soms een hele opgave zijn. Samsonite helpt u graag met tal van mogelijkheden, van portefeuilles met RFID-blokkeertechnologie die bescherming bieden tegen identiteitsdiefstal, tot stijlvolle zakportefeuilles en sleutelhouders. Al deze items zijn vervaardigd uit leder van topkwaliteit.

Ontdek alle portefeuilles voor mannen

Cosmetic cases

Make-up tassen

Voor elk wat wils!

Cosmetic cases

Make-up tassen

Een kleine, een praktische of liever een ruime en luxueuze make-up tas om al uw essentiële toiletspullen in op te bergen? Er is voor elk wat wils! Ontdek hier Samsonite’s kwalitatieve assortiment.

Ontdek de make-up tassen

Travel Accessories

travel accessories

Ontworpen om uw comfort onderweg te verhogen.

Travel Accessories

Ontworpen om uw comfort onderweg te verhogen

travel accessories

Deze accessoires vergemakkelijken het reizen rondom de wereld.

Ontdek

Onze tips
Introducing the RFID-Blocking Wallet

RFID-blokkeertechnologie

Bescherm uw persoonlijke kaartgegevens!

Skimmen komt meer en meer voor, waardoor een betere bescherming van uw krediet- en identiteitskaart belangrijk is. Skimmen is een techniek die wordt gebruikt om uw kaartgegevens illegaal te kopiëren, zelfs vanop een afstand. Om u hiertegen te beschermen, biedt Samsonite een assortiment van portefeuilles met deze RFID-blokkeertechnologie aan.

Ontdek portefeuilles en rugzakken met RFID-blokkeertechnologie Bekijk de video

REISACCESSOIRES

Samsonite weet alles over reizen en onze kennis beperkt zich niet alleen tot bagage. We weten dat wat je in je handbagage steekt net zo belangrijk is. Daarom hebben we een groot aantal reisartikelen, handtassen, portemonnees en paraplu's die je helpen veilig en beschermd te zijn terwijl je onderweg bent.

Slaap comfortabel met één van onze reiskussens, organiseer je met onze reiskits voor toiletartikelen en heb wat extra gemoedsrust met onze reis essentials zoals bagagesloten, bagagelabels, hangsloten en reisadapters.