Disney & Kids

Disney & Kids

Terug naar school? Of heb je een familievakantie gepland? Onze Disney & Kids collectie zal de jongste reizigers blij maken. Samsonite biedt een ruim assortiment van koffers, boekentassen en rugzakken voor kinderen. Ontdek onze kleurrijke ride-on kinderkoffers, bagagesets en schoolsets met de coolste prints of Disney personages.

Milieuvriendelijke kindertassen
Milieuvriendelijke kindertassen

Duck Dodie en Raccoon Remy sluiten zich aan bij de Happy Sammies familie. Deze twee lieve en schattige diertjes zijn onze nieuwste Happy Sammies vriendjes, nu verkrijgbaar in 100% RPET stof! De Happy Sammies Eco diertjes houden je kinderen gezelschap op reis, onderweg naar school, tijdens logeerpartijtjes of gewoon bij je thuis, terwijl ze bijdragen aan een duurzame manier van leven. Zorg dragen voor het milieu is denken aan de toekomst van je kids!

Ontdek Happy Sammies Eco
RIDE-ON KINDERKOFFERS
RIDE-ON KINDERKOFFERS

REIS JE DROMEN ACHTERNA MET DREAM RIDER!
De nieuwe Dream Rider kinderkoffers zijn een droom voor kind EN ouder! Met deze fantastische ride-on kinderkoffers, rijden jouw kleine avonturiers met plezier door de luchthaven terminal. Je bent in een mum van tijd aan de gate en je kan jouw vakantie zorgeloos beginnen. Geen gezeur, maar fun voor het hele gezin!

✓ Speelse prints kleuren de luchthaven
✓ De ideale reisgezel voor een speelnamiddag of sleepover
✓ Lichtgewicht van 1,8 kg met een inpakcapaciteit van 25 liter
✓ Afgewerkt met zachte rubberen rand om de vingertjes te beschermen bij het inpakken
✓ Stevige wielen en praktische handvaten voor een extra veilige rijervaring.
✓ Extra lange afneembare riem waarmee je het koffertje kan voorttrekken. Daarnaast kan je de riem omvormen tot schouderriem of kofferriem.

Elke dag is een nieuwe ontdekkingstocht met deze schattige koffers. De Dream Rider ride-on kinderkoffers zijn een echte must-have voor kinderen tussen 2 en 8 jaar.

Ontdek Dreamrider