Samsonite x Kenny Scharf

Ontdek onze nieuwste capsulecollectie, geïnspireerd op de internationaal gerenommeerde artiest Kenny Scharf. Deze opvallende versie van onze C-Lite koffer is de reisgenoot bij uitstek en wordt zonder twijfel een begeerd collector's item dankzij zijn onderscheidende design. Haal dit unieke exemplaar nu in huis, want deze editie is slechts in beperkte aantallen beschikbaar.

GELIMITEERDE AANTALLEN
GELIMITEERDE AANTALLEN
C-Lite x Kenny Scharf Koffer (4 wielen) 69cm 69 x 46 x 29 cm | 2.5 kg
GELIMITEERDE AANTALLEN
GELIMITEERDE AANTALLEN
C-Lite x Kenny Scharf Koffer (4 wielen) 75cm 75 x 51 x 31 cm | 2.8 kg
Samsonite x Kenny Scharf - C-Lite Collaboration

OVER HET DESIGN

Deze collectie verbindt kunst en reizen op een unieke manier. Kenny Scharfs uitgesproken stijl mengt elementen uit de popcultuur, het surrealisme en kleurrijke fantasieën die samen een unieke en grillige beeldtaal creëren. Zijn dynamische en levendige kunstwerken bevatten vaak antropomorfische vlekken die nu terug te vinden zijn op de schalen van onze iconische C-Lite koffer. Zo maak jij een opvallend statement terwijl je geniet van de soepele reiservaring die deze koffer biedt.

Over Kenny Scharf
Over Kenny Scharf

Kenny Scharf, die zichzelf beschrijft als een "pop surrealist", is een Amerikaanse artiest die bekend staat om zijn dynamische en levendig gekleurde creaties in schilderwerken, sculpturen en performancekunst. Het vrolijke en kleurrijke oeuvre van Scharf is enerzijds een knipoog naar de toekomst en verwijst anderzijds naar kunsthistorische bewegingen in het verleden zoals popart en het surrealisme. Sinds Scharf zijn bekendheid zo'n 30 jaar geleden verwierf, blijft hij zijn werken benaderen met een speelse en jeugdige geest. Zo overstijgt hij op zijn eigen manier de elitaire grenzen van de schone kunsten en verbindt hij zichzelf met de populaire cultuur door zijn werk.

ONTDEK ALLE MODELLEN

Samsonite x Kenny Scharf C-Lite all sizes SHOP NU