We gebruiken cookies om u een optimale service te bieden op onze site. Als u onze site verder bezoekt, stemt u in met het gebruik van cookies.   Ik ga akkoord

10% off
Gratis

Drie van onze favoriete Curv-collecties kunt u vanaf nu laten graveren:

Add a unique touch to your Lite Shock – the lightest Curv

Lite Shock – de lichtste curv collectie

Een gepersonaliseerde koffer is een perfect geschenk voor die ene speciale persoon. Lite-Shock, de lichtste koffer uit de Curv® collectie van Samsonite, combineert een minimaal gewicht met een maximale schokbestendigheid. Zijn organische vorm werd verstevigd en is bedoeld om schokken op te vangen. Ultralichte, comfortabele onderdelen vormen samen een extra lichte collectie die de lat weer een stukje hoger legt.

Nu graveren

Add extra individuality to your Lite-Cube DLX – the most luxurious Curv

Lite-Cube DLX – de meest luxueuze curv collectie

Personaliseer uw koffer met een lasergravure om hem echt uniek te maken. Een nieuwe, luxueuze versie van Samsonites klassieker Lite-Cube. Deze koffer straalt elegantie en luxe uit door het gebruik van verfijnd leder, stikseldetails en een oogstrelend kleurenpalet. De collectie heeft allerlei luxueuze details, een volledig uitgerust organisatiesysteem en lederen soft touch-handgrepen.

Nu graveren

Add a special message to your Cosmolite – the most iconic Curv

Cosmolite - de meest iconische curv collectie

Personaliseer uw Cosmolite koffer met een stijlvolle lasergravure. Of voeg een naam, motto of speciale boodschap voor uw geliefden toe. Cosmolite is Samsonites iconische collectie vervaardigd uit de revolutionaire Curv® technologie. Deze trendy bestseller combineert een iconisch design, prachtige kleuren, stevigheid en ultieme lichtheid.

Nu graveren