• Jonge helden nemen met plezier een Samsonite kinderrugzak of rugzaktrolley mee op avontuur.

   Jonge helden nemen met plezier een Samsonite kinderrugzak of rugzaktrolley mee op avontuur.

  • Onze Samsonite kinderrugzakjes zijn ideaal voor jonge prinsesjes die de wereld willen ontdekken met hun favoriete Disney personage of Happy Sammies vriendje aan hun zijde.

   Onze Samsonite kinderrugzakjes zijn ideaal voor jonge prinsesjes die de wereld willen ontdekken met hun favoriete Disney personage of Happy Sammies vriendje aan hun zijde.

  • Onze Samsonite rugzakken voor kinderen bevatten geen PVC, maar hebben wel magische prints en speelse designs om jouw kind het beste comfort te bieden onderweg.

   Onze Samsonite rugzakken voor kinderen bevatten geen PVC, maar hebben wel magische prints en speelse designs om jouw kind het beste comfort te bieden onderweg.

Gevonden producten 36

Rugzakken voor kinderen

De beste kinderrugzakken of rugzaktrolleys voor kids vind je bij Samsonite. Zoek je een rugzak met Disney print of eerder een rugzak in de vorm van een schattig Happy Sammies diertje? Dan ben je bij Samsonite aan het juiste adres. Wij hebben rugzakken voor stoere jongens en meisjes van elke leeftijd. Naast een mooi design, denkt Samsonite ook aan het ergonomisch comfort van jouw kids. Probeer zeker onze ergonomische schoolrugzakken of rugzaktrolleys op wieltjes. Veilig online shoppen, doe je bij Samsonite.