Add a personal touch to your Lite-Cube-DLX

Terug naar de Natuur...

Terug naar de
Natuur

...

Bagage en tassen om
ontspannen te reizen

Shop rewind natural

Paradiver Light

SPORTIEF
CASUAL
LICHT

Een Samsonite Icoon
Paradiver Light

Ontdek

Gratis verzending Gratis terugzending Veilige betaling
Gratis Personalisatie Wereldwijde Garantie Verkooppunten
Rewind

REWIND

Rugzakken en reistassen

Rewind

Rewind

Rugzakken en reistassen

Of u nu reist met de trein, de wagen of de fiets, de gloednieuwe collectie Rewind past zich perfect aan de voortdurend veranderende vereisten van de hypermobiele generatie van vandaag aan. Een uitgebreid kleurenpalet met oog voor details accentueert het hedendaagse design, dat over verschillende praktische kenmerken beschikt.

ONTDEK REWIND

Paradiver Light

Een Samsonite Icoon

Nu verkrijgbaar in een nieuw limited edition kleur

Paradiver Light

Een Samsonite Icoon

Nu verkrijgbaar in een nieuw limited edition kleur

Paradiver Light combineert perfect extreme stevigheid met ergonomische lichtheid en een sportieve, dynamische look.

NIEUWE SEIZOENSKLEUR! Onze Paradiver Light bestsellers zijn nu ook beschikbaar in de kleur “Blue Nights”, een limited edition blauw afgewerkt met frisse details in het oranje.

BEKIJK NU

ladies-backpacks-2018

Rugzakken

Eigentijds & Vrouwelijk

Ladies backpacks

Rugzakken

Eigentijds & Vrouwelijk

Ontdek Samsonites rugzakken voor vrouwen! De perfecte combinatie van elegante designs en praktische functionaliteit. Deze moderne collecties bieden een waaier aan unieke kleuren, vormen en modellen, ideaal voor elke gelegenheid.

Bekijk alle rugzakken voor vrouwen

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Ons nieuw urban lifestyle merk

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Ons nieuw urban lifestyle merk

Ons leven verandert, mensen veranderen. Daarom heeft Samsonite een gloednieuwe reeks tassen en rugzakken ontwikkeld die perfect passen bij onze nieuwe moderne levensstijl: Samsonite RED. Een fitness-sessie voor de ochtendvergadering, een yogales tijdens de lunchpauze of een after-workfeestje met vrienden ... We zijn voortdurend onderweg, terwijl de grenzen tussen werk en privéleven vervagen. Jouw ideale reisgezel? De Samsonite RED stevige, stijlvolle en praktische urban tassen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen en kleuren, zowel voor hem als voor haar.

Ontdek hier alle modellen en stap binnen in de wondere wereld van RED.

ONTDEK

Onze tips
 • € 119,00 € 95,20
  -20%
  -20%
 • € 99,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016</strong>
winner
  reddot award 2016 winner
 • € 169,00 € 135,20
  -20%
  -20%
 • € 129,00 € 103,20
  -20%
  -20%
 • € 119,00 € 83,30
  -30%
  -30%
 • € 129,00 € 103,20
  -20%
  -20%
 • € 119,00 € 95,20
  -20%
  -20%
Staycation

Reistrend: Staycation

Flexibel reizen

De nieuwste reishype, staycation, wordt steeds populairder. En dat verbaast ons niet. Er zijn zoveel verborgen juweeltjes in Europa, waarom zou je er dan niet op uit trekken om deze in je eigen land te ontdekken? Wie met de auto reist, kan gemakkelijk en zonder stress overal heen en heeft veel meer bagagemogelijkheden dan wie het vliegtuig neemt. Sporttassen, rugzakken en zachte koffers zijn gemakkelijker in de koffer van de auto te plaatsen en bieden meer flexibiliteit.

De Paradiver Light collectie van Samsonite beschikt over alle tools om reizen en pendelen comfortabel te maken. Paradiver Light biedt je een compleet assortiment reistassen en rugzakken in allerlei sportieve kleuren. Kies jouw ideale model uit de verschillende formaten. De tassen zijn extreem flexibel en dus uiterst handig in gebruik wanneer je met de auto of met de trein reist.

ONTDEK PARADIVER LIGHT Ontdek onze flexibele tassen en koffers

Business Leisure: Bleisure

Samsonite RED

Ons nieuw urban lifestyle merk

Ons leven verandert, mensen veranderen. Daarom heeft Samsonite een gloednieuwe reeks tassen en rugzakken ontwikkeld die perfect passen bij onze nieuwe moderne levensstijl: Samsonite RED.

Een fitness-sessie voor de ochtendvergadering, een yogales tijdens de lunchpauze of een after-workfeestje met vrienden ... We zijn voortdurend onderweg, terwijl de grenzen tussen werk en privéleven vervagen. Jouw ideale reisgezel? De Samsonite RED stevige, stijlvolle en praktische urban tassen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen en kleuren, zowel voor hem als voor haar.

Ontdek hier alle modellen en stap binnen in de wondere wereld van RED. Ontdek

Quality Tests

Kwaliteitstests

Wij leveren de kwaliteit.
U doet de test.

Bij elke reis. Elke dag. U staat er niet bij stil, maar elk Samsonite product ondergaat de strengste tests en controles vooraleer het op de markt komt. Natuurlijk gebeurt de ultieme test door de klant.

Kwaliteitstests

Bekijk de video

REISTASSEN EN RUGTASSEN

Bij Samsonite weten we dat een koffer niet altijd past bij uw reis. Voor een meer casual stijl van reizen of inpakken, kunnen reistassen of rugtassen beter geschikt zijn.

Schoudertassen of rugtassen maken een ideale reisgenoot wanneer je ‘hands free’ moet zijn terwijl je onderweg bent. En een kleine plunjezak of reistas is altijd handig voor de sportschool, uitstapjes, overnachtingen, of als eenvoudige handbagage.

Een reistas op wielen kan perfect zijn wanneer je een grote capaciteit nodig hebt, maar niet veel opslagruimte hebt. Deze kunnen inklappen tot een fractie van hun normale grootte.