• Gemakkelijk te hanteren dankzij de multidirectionele dubbele wielen die 360° draaien.

   Gemakkelijk te hanteren dankzij de multidirectionele dubbele wielen die 360° draaien.

  • Groot volume en praktisch verborgen uitbreidingsconcept bij alle formaten.

   Groot volume en praktisch verborgen uitbreidingsconcept bij alle formaten.

  • Volledig gevoerd interieur: tussenschot met rits, groot ritsvak, handige gekruiste inpakriemen voor eenvoudig en georganiseerd inpakken.

   Volledig gevoerd interieur: tussenschot met rits, groot ritsvak, handige gekruiste inpakriemen voor eenvoudig en georganiseerd inpakken.

  • Opvallend kleurenpalet inclusief Black, White, Navy Blue en de twee kleurrijke zomertinten Tangerine Red en Ocean Blue.

   Opvallend kleurenpalet inclusief Black, White, Navy Blue en de twee kleurrijke zomertinten Tangerine Red en Ocean Blue.

Gevonden producten 4

Flux

Flux, de nieuwe generatie polypropyleenkoffers met rits! In deze gloednieuwe lijn combineren we jaren van diepgaande expertise op het vlak van polypropyleen met een veilige en flexibele dubbele ritssluiting. Flux is Samsonites allereerste hardschalige collectie met verborgen uitbreidingsconcept voor extra volume. Zo hebt u nóg meer ruimte om uw spullen op te bergen als dat nodig is. Het geavanceerde design is ongekend gedurfd en alle details maken hem tot de perfecte reisgezel. Dankzij deze collectie is reizen gemakkelijker dan ooit: soepel rollende dubbele wielen, een dubbele trekstang en een volledig gevoerd, praktisch interieur waar u al uw spullen in kwijt kunt.