Black friday - save the date

Samsonite
Black Friday

Save the date

Het aftellen naar de Black Friday Deals van Samsonite is begonnen!
Bezoek onze website zeker opnieuw voor de beste Black Friday Deals op koffers en tassen, want het is één van de populairste shopping dagen van het jaar met verschillende retailers en merken die enorme kortingen, deals en promoties geven, waaronder ook Samsonite!

Wanneer is Black Friday 2024?

Dit jaar valt Black Friday op 29 november 2024. Bewaar deze datum en je krijgt gegarandeerd fantastische kortingen op geselecteerde Samsonite producten. Online winkelen betekent dat je je niet door enorme mensenmassa's hoeft te verplaatsen, want je hebt de keuze om onze koffers en tassen in uitverkoop te bestellen vanaf het comfort van je computer, tablet of telefoon. Online is Black Friday één van de populairste winkeldagen van het jaar, dus bestel snel want we zijn vlot uitverkocht!

Schrijf je in voor de Black Friday Pre-sales van Samsonite

Wil je niet wachten tot Black Friday? Meld je aan voor onze VIP-nieuwsbrief en we laten je weten wanneer onze Black Friday-voorverkoop begint! Bovendien blijf je het hele jaar door altijd op de hoogte van de nieuwste promoties met exclusieve toegang tot speciale kortingen.

Meld je hier aan