black friday - save the date

Black Friday 2020

Black
Friday

Save the Date

Het aftellen naar Black Friday kan beginnen!
Ook dit jaar vind je de beste promoties op koffers en reistassen bij Samsonite.

Wanneer valt Black Friday in 2020?

Dit jaar gaat Black Friday door op 27 november 2020. Duid deze datum alvast met stip aan in je agenda en mis onze hoge kortingen op Samsonite bestsellers niet. Geen ellenlange rijen aan de winkelkassa’s, online shoppen doe je comfortabel van thuisuit op jouw laptop, tablet of smartphone. Black Friday is een feest voor alle online shoppers. Het is veruit de meest populaire dag van het jaar voor vele webshops. Snel bestellen is de boodschap, want de voorraden schuiven snel.

Kan jij ook niet wachten tot Black Friday?

Registreer en krijg VIP toegang tot onze Black Friday Pre-sale. Daarnaast blijf je doorheen het jaar genieten van tal van voordelen: collectie previews, speciale aanbiedingen en exclusieve private sales.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een populair shopping event waarbij vele winkeliers en bekende merken fikse kortingen en straffe promoties aanbieden. Het fenomeen komt overgewaaid uit Amerika en gaat elke 4de vrijdag van november door. Dat is de dag na Thanksgiving en dat is meteen het startschot voor de kerstperiode. Ook in Nederland en de rest van Europa wint Black Friday steeds meer aan populariteit.
Met de Samsonite Black Friday deals, shop jij voordelig en op tijd jouw kerstgeschenken. Geen cadeautjesstress, alleen maar online winkelplezier!

10% off
Correct toegevoegd aan de winkelwagen