ESSENS

ESSENS

EXPECT THE UNEXPECTED

WAAROM ESSENS DUURZAMER IS

GEMAAKT MET GERECYCLEERDE MATERIALEN
GEMAAKT MET GERECYCLEERDE MATERIALEN
De schalen van Essens zijn gemaakt met minstens 70% gerecycleerd polypropyleen van huishoudelijk afval zoals yoghurtpotjes. Terwijl de binnenvoering en de stof rond de rits gemaakt zijn met minstens 95% gerecycleerde petflessen (RPET). Deze gerecycleerde en toch stevige materialen maken deel uit van ons Recyclex™ Material Technology Initiative. Met Essens wordt afval van plastic voor eenmalig gebruik omgezet in lichtgewicht en sterke bagage die lang meegaat, zonder in te boeten op kwaliteit.
VERVAARDIGD IN EUROPA, ONTWORPEN VOOR LANGDURIG GEBRUIK EN GEMAKKELIJKE HERSTELLINGEN
VERVAARDIGD IN EUROPA, ONTWORPEN VOOR LANGDURIG GEBRUIK EN GEMAKKELIJKE HERSTELLINGEN
Essens koffers worden vervaardigd in het hart van Europa, waarbij we groen stroom gebruiken voor de productie van de schalen en de assemblage van het eindproduct. Onze constante focus op kwaliteit zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op een stevig product dat lang meegaat. In het uitzonderlijke geval dat jouw bagage toch moet worden hersteld, kunnen de onderdelen van Essens eenvoudig worden vervangen. De wielen zijn zo ontworpen dat je ze gemakkelijk zelf kan demonteren en herstellen.

WAAROM JIJ VAN ESSENS ZAL HOUDEN

EERSTEKLAS VEILIGHEID
EERSTEKLAS VEILIGHEID
De Essens koffers zorgen ervoor dat jouw spullen veilig zijn dankzij de innovatieve driepuntssluiting, oorspronkelijk gepatenteerd door Samsonite en voortdurend geoptimaliseerd. Zo kan jij met een gerust hart reizen.
LICHT & STERK
LICHT & STERK
Essens, ontworpen en vervaardigd in Europa, is één van de lichtste polypropyleen koffers met driepuntssluiting in zijn klasse. Het uitzonderlijke gewicht wordt verkregen via het zelfversterkende design, de hoogtechnologische productiemethode en de revolutionaire polypropyleenmix. De unieke randconstructie en dichting zorgen niet alleen voor een ongelooflijk sterke koffer, maar beperken ook het binnendringen van water. Ook al behoren de Essens koffers tot de lichtste, toch doorstaan ze de strenge kwaliteitstests waar Samsonite bekend om staat en bieden ze een zeer grote inpakcapaciteit.
3-IN-1 INPAKOPLOSSING
3-IN-1 INPAKOPLOSSING
Essens heeft 2 volumineuze packing cubes die uitneembaar en met de hand afwasbaar zijn. Bovendien kan je ze gemakkelijk optillen en dragen met behulp van de handgrepen aan weerszijden. Gegarandeerd flexibiliteit tijdens het inpakken: Berg jouw spullen in of onder de packing cubes op, dankzij het bajonetsysteem zijn ze in de hoogte verstelbaar. Geen zin om uit te pakken? Til gewoon de volledige packing cube op en zet het in jouw kast.
MAAK HET UNIEK
MAAK HET UNIEK
Elke koffer is voorzien van 4 uniek ontworpen stickers.* Lasergravering op de trekstang is ook mogelijk.

*Het ontwerp van de stickers kan afwijken van de getoonde foto.
Features that match your travel needs

FUNCTIES DIE PASSEN BIJ JOUW REISBEHOEFTEN

Essens Driepuntssluiting met geïntegreerd TSA008-slot
Essens Dubbele trekstang voor extra comfort
Essens Suspensie wielen die geluid en trillingen verminderen
Essens Interieur met 3-in-1 inpakoplossing
Essens Geïntegreerd adreslabel
Essens Meerdere personalisatieopties