WINACTIE: Samsonite x Valk Exclusief

Bedankt voor jouw Samsonite aankoop!

Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in en win een romantisch weekendje weg voor 2 bij Valk Exclusief t.w.v. € 250 incl. ontbijt, fles bubbels en restaurantbezoek.

Naast de hoofdprijs gegrepen? Niet getreurd, want dan ontvang je € 10 korting op je volgende hotelboeking.

Deelnemen kan van 04/02/2019 t.e.m. 14/02/2019.

Het bestelnummer horend bij jouw Samsonite aankoop, besteld tussen 04/02/2019 00:00 uur en 14/02/2019 23:59, is terug te vinden in jouw persoonlijke account op www.bol.com en bestaat uit 10 cijfers.

In welk jaar werd Samsonite in de Verenigde Staten opgericht?*

* Verplicht veld

Valk Exclusief Valk Exclusief Valk Exclusief

Wij gebruiken de persoonlijke gegevens die u ons heeft bezorgd om u e-mails toe te sturen met informatie over onze producten en diensten en om e-mails en advertenties aan te passen aan uw interesses en voorkeuren en aan uw aankopen.

**Door hier te klikken aanvaardt u het Samsonite Privacy en Cookies beleid .U kan zich in elke e-mail die wij u sturen afmelden via de ‘uitschrijven’ knop.

***Door hier te klikken aanvaardt u het Valk Exclusief Privacy en Cookies beleid. U kan zich in elke e-mail die wij u sturen afmelden via de ‘uitschrijven’ knop.

‘Wij’ betekent voor Samsonite e-commerce activiteiten Aboutbags NV, Westerring 17, 9700 Oudenaarde, België, voor de activiteiten van onze winkels in België Samsonite Europe N.V., Westerring 17, 9700 Oudenaarde, België, en voor de activiteiten van onze winkels in Nederland Samsonite B.V. , Koningin Wilhelminaplein 13, 1062 HH Amsterdam, Nederland. Voor Valk Exclusief activiteiten Valkenhorst Internet B.V. VALKENHORST INTERNET B.V., Prins Bernhardstraat 75, 4132XE Vianen, Nederland.

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op via e-commerce.benelux@samsonite.com

Bedankt voor je deelname aan de WINACTIE: Samsonite x Valk Exclusief

Goed nieuws, je wint altijd!
Op 21/01/2019 verwittigen wij je persoonlijk via e-mail of je de hoofdprijs gewonnen hebt: een romantisch weekendje weg voor 2 bij Valk Exclusief t.w.v. €250.

Naast de hoofdprijs gegrepen? Dan sturen wij je een kortingscode t.w.v. € 10 voor jouw volgende hotelboeking bij Valk Exclusief.

Valk Exclusief Valk Exclusief Valk Exclusief