Men's Line

Ator

ATOR is stijlvol en handig. Dit model dankt zijn gestroomlijnde look aan de opvallende rits vooraan en de coating over het materiaal. De slimme indeling met tal van vakken garandeert dat al uw dagelijkse benodigdheden netjes opgeborgen en beschermd zitten.

Darkahn

DARKAHN voegt een nieuwe tint toe aan het kleurenpalet van zijn moderne zakelijke herencollectie: marineblauw. Darkhan staat bekend om zijn elegante, maar toch casual zakelijke look, met een mengeling van ton sur ton nylon en mat polyurethaan, de driehoekige Vislon-rits en het grote, maar discrete logo. En niet te vergeten: tal van slimme eigenschappen, veelzijdige opbergmogelijkheden en een handige indeling.

Khardeon

‘KHARDEON’ is uw ideale partner, altijd en overal – van een dag op kantoor tot een zakenreis of tripje, zelfs in uw vrije tijd. Het is een hybride concept – zakelijk maar met een casual toets – voor mannen die het graag praktisch houden. Het voorzakje van de grote rugzak kan volledig geopend worden om er allerlei persoonlijke spullen in op te bergen, net als een koffer. Deze middelgrote rugzak kan op drie verschillende manieren gebruikt worden: als rugzak, aktetas en schoudertas. Op en top veelzijdig!

Turris

TURRIS, een van onze bestsellers, is verder uitgebreid voor een nog veelzijdiger gebruik. Deze nieuwste innovatie tilt deze collectie naar nieuwe hoogten, zowel op zakenreis als op vakantie. Duurzaamheid, functionaliteit, veelzijdigheid en uitstekende opbergmogelijkheden gaan hand in hand met een uiterst eenvoudig, tijdloos design. Het waterdichte materiaal houdt uw spullen bovendien altijd droog. Veelzijdigheid alom dankzij de handige opbergvakken binnenin en de twee draagstijlen!