We gebruiken cookies om u een optimale service te bieden op onze site. Als u onze site verder bezoekt, stemt u in met het gebruik van cookies.   Ik ga akkoord

10% off
Cosmolite® Limited Edition Magritte

Cosmolite® Limited Edition

Twee van René Magrittes meest bekende werken, “The Son of Man” en “Sky Bird”, sieren de gloednieuwe Cosmolite Limited Edition koffers.

De binnenkant van deze koffers is volledig ontworpen volgens de dromerige, wolkerige stijl van Magritte, geïnspireerd op één van zijn meesterwerken “The Curse”.

Cosmolite is onze iconische Curv collectie die werd bekroond voor zijn uniek design en extreme lichtheid (Spinner 55 weegt slechts 1,7 kg).

René Magritte

RENÉ MAGRITTE
Le fils de l’homme, 1964
Olieverf op doek, 116 x 89 cm
Privé collectie

RENÉ MAGRITTE
L’Oiseau de ciel, 1966
Olieverf op doek, 68,5 x 48 cm
Privé collectie

René Magritte

René Magritte: een internationaal gerenommeerd surrealist én Belgisch icoon. Magritte werd in 1898 in Lessines geboren en was één van de meest invloedrijke creatieve figuren uit de 20ste eeuw. Typerend aan zijn herkenbare stijl was zijn unieke en humoristische kijk op het gewone. Magrittes werk blijft hedendaagse artiesten en de populaire cultuur beïnvloeden, inspireren en intrigeren. Zijn werk wordt wereldwijd tentoongesteld in verschillende kunstgalerijen. Klik op onderstaande link om een tentoonstelling van Magritte in uw omgeving te vinden.

Vind een Magritte tentoonstelling dichtbij u

© C.H./ADAGP, Paris 2016