Laptop tassen

Een laptop of tablet kan vaak net zo kostbare inhoud bevatten als traditionele bagage, dus is het van essentieel belang dat je ze goed beschermt met een laptoptas wanneer je onderweg bent. Of je nu jouw laptop gebruikt voor het werk of thuis, alle Samsonite laptoptassen en tablet hoezen zijn er in verschillende maten en zijn onderworpen aan een streng ontwerp-, test- en productieproces, dus je kan er zeker van zijn dat ze je niet zullen teleurstellen.

Als je op zoek bent naar een meer casual stijl, of wil je technologie meer discreet dragen, dan voldoen onze laptop schoudertassen of laptop rugzakken meer aan jouw behoeften. Verkrijgbaar in zowel een formele styling, dat meer geschikt is voor een zakelijke omgeving, of een meer ontspannen stijl, ideaal voor school of vrije tijd.

Hou rekening met functies zoals anti-slip bandjes, laptop bescherming via schokdempers of XRD-zones, comfortabele handgrepen, soft touch-vakken om tabletten te beschermen en praktische dagelijkse organisatie voor pennen, documenten, smartphones en kabels.

Als overnachtende zakenreiziger verkies je misschien onze laptop aktetassen, of waarom niet een laptop trolley? Deze zijn perfect voor het dragen van jouw essentiële kantoorspullen, plus een kledijcompartiment als je van outfit wil veranderen, en dit alles in een handige cabine grootte laptoptas met wielen.