Flux Spinner Uitbreidbaar 75cm 52x75x31/35cm | 108/121L | 3.9kg

€ 199,00

Ontdek andere beschikbare maten

Formaat
Product details
Flux

Flux

Flux is Samsonites allereerste hardschalige collectie met verborgen uitbreidingsconcept voor extra volume. Zo hebt u nóg meer ruimte om uw spullen op te bergen als dat nodig is.

Dynamo

Opvallend kleurenpalet inclusief Black, White, Navy Blue en de twee kleurrijke zomertinten Tangerine Red en Ocean Blue die bij de soepele collectie Dynamo™ passen.

Ontdek Dynamo

Productinfo

SKU 88539

Meer informatie

Flux, de nieuwe generatie polypropyleenkoffers met rits! In deze gloednieuwe lijn combineren we jaren van diepgaande expertise op het vlak van polypropyleen met een veilige en flexibele dubbele ritssluiting. Flux is Samsonites allereerste hardschalige collectie met verborgen uitbreidingsconcept voor extra volume. Zo hebt u nóg meer ruimte om uw spullen op te bergen als dat nodig is. Het geavanceerde design is ongekend gedurfd en alle details maken hem tot de perfecte reisgezel. Dankzij deze collectie is reizen gemakkelijker dan ooit: soepel rollende dubbele wielen, een dubbele trekstang en een volledig gevoerd, praktisch interieur waar u al uw spullen in kwijt kunt.